POLITEK, kamionske nadogradnje

O nama

O nama

Delatnost kompanije

Kompanija Politek je vodeći proizvođač kamionskih nadogradnji i specijalnih vozila na srpskom tržištu. Naši proizvodi su prepoznatljivi po kvalitetu, modernim konstruktivnim rešenjima i dugim vekom eksploatacije. U sklopu standardnog asortimana se nalaze: tovarni sanduci, alubox-kofer nadogradnje, kiperi, auto-navozi, prikolice, minibusevi, konverzije vozila i razna specijalna vozila po zahtevima kupaca. 

Mi pokrećemo posao naših klijenata. 

Razvojni put

Kompanija posluje od 2005. godine i konstantno se razvija i raste. Od 2009. godine kompanija posluje u sklopu svog moderno izgrađenog  proizvodno-poslovnog centra na lokaciji grada Kragujevca. Od samog osnivanja pa do danas, kompanija neprestano ulaže u svoje proizvodne i ljudske resurse, oslanjajući se na modernu tehnologiju i znanje svojih zaposlenih, kako bi se kvalitet proizvoda i usluge stalno poboljšavao i bio na svetskom nivou. 

Kombinacija iskustva, znanja i tehnologije daje garanciju za kvalitet. 

Strategija razvoja

Kompanija planira da očuva lidersku poziciju na srpskom tržištu, kao i da poveća plasman naših proizovda na tržišta evropskih zemalja.  Naši stalni ciljevi su brz odziv na zahteve klijenata, najviši kvalitet proizvoda, uvek dostupna postprodaja i konkurentna cena. 

Potvrda dobrog poslovanja leži u rastu i razvoju kompanije.